Nu snöar det igen ....

Konstigt att det aldrig ska ta slut med detta snöandet? Lovar (eller hotar) på radiovädret att det ska komma mer imorgon, o det snöar ymnigt ute nu. Kallt o eländigt.
Men här inne i stugan är det gött o varmt jag eldar braskaminen så det glöder. Och varm blev jag i hjärtat när jag kom hem från jobbet, trött o lite halvgrinig o skulle dra igång med dagens mat.
Vad står på bordet?? Jooo.. en bukett röda rosor som mannen köpt till mig sån`t är härligt. Alla hjärtans dag är ju inte förrän på söndag. Undrar vad han förväntar sig då tro?
Om en stund ska jag ta mig till Form för att försöka röra lite på kroppen, den har legat i stiltje länge nog nu. Det är väl ingen ide att tänka på Beach 2010 men lite styrka kan inte skada. 
Igår var jag o fick massage o den var inte så skön mer mot det mördande hållet, blev nästan liggande efteråt, men idag är det helt OK. Min massör är mkt bra på att hitta alla onda knutor.
Nu ska jag byta tvätt i maskinen o fixa lite . 
  Vår snöiga stuga.

Söndagmorgon igen....

Ja mitt löfte att blogga lite oftare det höll inte så länge, men på det igen. Man brukar ju säga att man ska vässa pennan o dra igång men jag får väl putsa pekfingret o starta .
Veckan har gått fort jobbat kvällspass men det har varit ok trots att vi varit på den slitiga avdelningen, o att det är tungt känns i axlarna o nacken.
Ja vad har hänt sedan sist då? Jo.. för en vecka sedan var vi i Ceasarstugan i Tunhem o såg på buskis det var helt ok lite lagom unde bältet "sköj", med revyrävar från bla revyn i Falköping . Lite otur hade dom för det blev strömavbrott o då fick vi sitta där i mörkret o vänta ca 1 timme , men inga sura miner för det , det blev både solosång o allsång . På kvällen fick vi besök från Mullsjö av syster m familj trevligt .....Pontus höll igång som vanligt .Otrolig energi...
I fredags hade jag tjejmiddag här för några av "kökspersonalen" till Mia o Jakobs bröllop.
Vi startade med en liten toast m räkröra följt av fylld kycklingfile (mozzarella,seranoskinka,soltorkad tomat)m råris/potatis o rödvinssås. Vi avslutade med vaniljpannacotta toppat med jordgubbar o blåbär.¨Lite vin slank oxå ner o vi lyckades få Ida att bli vitvinsdrickare oxå .Mycket prat o skratt blev det som vanligt när vi träffas. Spelade Wii med blandat resultat, kan ju tala om att det utgick ju inga stilpoäng vid "rockringshulandet" precis..hihi.
Efter lite spel så tog vi kaffe valnötspaj, o grogg till de törstigaste girlsen. Vi bestämmde att vi måste träffas oftare för visst har vi så himla kul när vi har våra möten.. Tack brudar ni är bäst!!
                
                                      




Gårdagen startade med en promenad som verkligen behövdes, var rätt seg då jag inte kom i säng förrän vid tre på fredagen. (Det är alldeles för sent för en kvinna i min ålder...) Lite fika på stan med några vänner o sen en sväng till LP bilar o Anders för att provköra lite bilar, vår E-bil går kontraktet ut på i slutet av april så vi måste kolla runt lite nu, men vad det är svårt att veta vad man ska åka i . Ny bil är ju helt klart bäst men sååå mkt pengar ! Ja det blir många turer till alla bilfirmor runt omkring nu.

Idag blir det kalas i Floby, trevligt .....


RSS 2.0