Snabbvisit i Göteborg

Ja sitter här på tisdag mogron på ett hotellrum i Göteborg. Jag är på koncernfackligt möte med vännerna från Gbg, Skövde o Olofström. Vi kom redan igår morse o startade m möte på Torslanda. Det är ju lite upp o ner just nu med det mesta vad gäller jobb. Ett ställe har mkt att göra ett annat mindre....... Men man får hoppas på framtiden o att det vänder.
Vi slutade rätt hyfsad tid så en runda på stan hanns med, det är ju bara ett måste när man kommer tilll storstaden. Ett litet inköp blev det oxå eller kanske två ett par jeans på Flash o en kofta på HM Bra pris. Skulle ha kunnat springa runt länge men tyvärr så stänger ju affärerna fast jag är i stan........ Det får väl bli en tur hit en annan dag. Det är dax för lite fjäsk med guben tror jag ! Kan ju alltid hoppas att det hjälper.

Nu är det time att gå ner till frukostbuffen, det skriker i kaffetarmen o en macka ska jag väl oxå klämma ner. Det brukar vara rätt mkt att äta här Vi bor på hotell Europa mitt i shoppingträsket.....
Ser just nu på Tv att det ska bli bra väder under dagen  Sköönt kanske ingen värme men soligt, men det blir ruskväder under kvällen men då är jag hemma i hemmets lugna vrå.

Nää får skkynda mig lite nu  Ha en bra dag vänner....

Då var man här igen då....

Ja det var ett tag sdan nu...  Det har flutit mkt vatten under broarna o många vindar har blåst...

Ska försöka att ta tag i mitt liv igen o få in de vanliga rutinerna , som att blogga,  träna o höra av mig till mina nära o kära.
Just nu har jag en liten paus i mitt röjande här i huset, har fått en Layoffdag idag känns skönt . Vi är tvugna att ta ut den sista innan v 45 o jag har ju lite mkt m det Fackliga arbetet just nu o framåt så då passade det idag .

Försöker att komma ikapp här hemma med tvätt o städning o bakning . Vi har ju köpt en ny ugn/spis o den är lite knölig att lära sig så jag testbakar lite då o då med blandat resultat. Idag har jag tänkt det ska bli kanelbullar då det är kanelbullens dag imorgon.
 Så nu får jag väl återgå igen för kaffet är slut i muggen o inga uräkter godtas idag.
Ha en bra dag mina vänner om ni har hittat tillbaka till min sida KRAM

RSS 2.0