Söndagkväll o inte trött !!

Söndagen börjar att gå mot kväll , konstigt nog är jag inte trött men det är klart klockan är ju egentligen bara 20.15 , så här kommer man att säga länge nu . -Jamen klockan är ju bara si o så enligt vintertid .
Fick en lång skön sovmorgon, vet inte när det inträffade senast . Startade dagen med den välbehövliga muggen kaffe , sen släpade jag ut gubben på en promenad i vårvädret. Riktigt skönt, dom har ju lovat att det ska bli varmare i veckan upp mot 15 grader kan det verkligen stämma hmm Tror inte på det riktigt.
Har varit  duktig idag var på Form o tränade en timma, ihop med Mia alltid kul med sällskap. Det kändes rätt bra i kroppen efter, men det är skönt.
Jag hann med att ha lite besök oxå innan träningen , en liten Pontus från Mullsjö kom hit o hälsade på. Ville träffa moster som han inte sett på vääldigt länge.  Lite blyg de första 5 minuterna men sen ja jisses munnen gick i ett o han berättade o berattade.  Måste träffas lite oftare kom vi överens om ......Kanske kunde komma på Påsklovet men bara kanske !!
For till de gamla hemtrakterna Ullene o hämtade Markus för en Mammavecka. Pratade lite om vad som händer i veckan.
- Du Morsan.. Jag ska ha med mig 10-15 bullar till skolan imorgon som ska säljas på ett föräldramöte
-Vaa !! Hinner jag inte baka nu ikväll.
-Men du brukar ju alltid ha det i frysen
Ja vad gör man? Jo jag kommer på att Ida har bakat bullar idag som Clara skulle sälja för sin klass . Kastar mig på telefonen o kollar om det finns några kvar?? Vilken himla tur 2 påsar precis alldeles lagom . Bara att öppna plånboken o betala . Mkt bättre än att ställa sig o baka bullar mitt i natten .  Men nu får jag nog ta tag i detta i veckan o fylla frysen med lite bulls ifall det skulle bli ngn mer överraskning.
Nu är det nog dax att göra sista rycket innan läggdax, får väl läsa lite o sparka mig trött i värsta fall .
Nu jobar vi en hel vecka sen har vi Volvoarbetare påsklov .

Härligt veckoslut !

Nu var man hemma igen då efter att ha haft 2 riktigt bra dagar .
Igår var vi på Lundsbrunn o hade en helt fantastisk SPA-dag m delar av brudarna  på jobbet. Vi startade 8.45 från Falköping o styrde bilen med Lollo vid ratten mot Götene  hon körde mkt bra i snöyran. Vädret var riktigt uselt så vi såg verkligen fram emot att vistas inomhus. Väl framme i mkt god tid så hade dom givetvis inte öppnat  utan vi satte hos i salongen o tog lite "morronfika"  När det börja rassla i receptionsgallret så var vi givetvis först i kön av badsugna damer =)  .  Vet inte om det var en nyanställd kvinna som satt där bakom disken  men hon uppförde sig som en riktig virrpanna ingen som helst struktur i arbetet. Försökte serva flera på en gång vilket inte blev så bra visade det sig senare då Ida hade fått skriva på fel kvitto till sitt kontokort . Ja jisses . 
Ja just det ja på tal om virrpanna så är undertecknad med på den listan . Jag hade talat om för tjejerna mkt noga vad som skulle tas med o vad som inte behövdes, men tänkte inte på att jag oxå skulle ha med mig ngt att bada i hmm för det var väl inte nakenbad ? Näpp,  så det var bara att fixa badis där  som tur var fanns det.
När vi kommit i våra badisar virat våra gröna kimonos om oss o stoppat fötterna i gröna tofflor så var vi redo för dagens bravader. Ja ni skulle sett oss där laffade vi omkring som gröna ufon i våra snygga stassar hela dagen . Ryggmassage o ansiktsmassage ångbastu o badande sååå himla skönt för att inte tala om den goda lunchen som serverades i matsalen , ja man behövde inte gå hungrig därifrån .
 

Idag har jag o Mia varit i Jönköping för att shoppa lite o umgås det händer ju allt för sällan nu för tiden. För en gångs skull var vi inne i city o kikade i affärer  Mia hittade nkt som hon var sugen på men hon avvaktade lite . Åkte iväg till A-6 som man alltid brukar hamna på vid besök i denna staden . Kikade runt där oxå o där jag handlade lite ett par riktigt sköna skor en vårduk till matsalsbordet o ett fat på fot mkt snyggt tycker jag .
Mat måste vi ju ha så Mia övetalade mig att vi skulle äta sushi.  Hmmm mkt tveksam till detta, men ok provar väl då .
Och det kan jag lova det var riktigt gott , så det blir fler gånger men i Falköping finns inget ställe vad jag vet ännu...?
Det får väl bli till att leta upp ngt ställe när man komer till storstaden!! 
Nu är det hemmasoffan o Earth our som gäller så släck alla lampor o tänd mysljus o kryp upp i soffan o bara umgås
 Dagens sushitallrik mums........

Soliga torsdagen snart slut

Ja vad skönt att vara hemma, jag har jobbat två dagar efter min "lilla" förkylning , men huvudvärken gav sig inte förrän i eftermiddag men nu nedrans är den puts väck för den här gången. Hoppas bara att jag inte smittat Ida hon var skallavärksbenägen oxå igår stackaren !!  Så det intogs piller o massvis med vatten .

Nu har jag precis gjort helgstädning, det var nog inte den mest grundliga idag utan  lite lättfejning, men det duger åt oss bara  jag o lilla gubben hemma i helgen. Har tänkt att göra en riktigt storrengöring på vår Layoff-vecka i påsk som vi fick för att det är alldeles för lite att göra på Volvo .(Det är ju skönt att vara ledig men inte på dom villkoren kanske. KÖP MERA VOLVO BILAR !!!)
Ja hemma o hemma morgondagen ska jag spendera med "brudarna" på Lundsbrunns kurort för lite SPAbehandling Åhh som vi har väntat på detta och lördagen ska jag svischa iväg med Mia till den stora staden Jönköping för att shoppa loss o förlusta oss lite bland alla små o stora butiker. Ska bli trevligt .

Förresten tänk vad man kan bli glad för nästan ingenting,  igår var det mesta pest o elände VARFÖR?? Jag har ingen aning var bara en sådan dag . Men IDAG är allt mkt bättre nystädat o fräscha blommor i köket , o så fick jag ett litet kort på posten från Jill på Form där det stod att jag varit såå duktig o tränat 17 gånger på 1 månad Vad det känns skönt att få lite pep även om det tillhör deras jobb,  så känner man sig lite extra speciell TACK TACK !!
Nu ska här vilas en stund o sen ska jag iväg o träna lite ikväll igen o sen blir det TV-soffan m en STOR mugg kaffe ngt att se framemot.

Huvudvärkande snörvlande måndagmorgon!!

Ja då har man släpat sig ur sängen, med en skalle som bultar o nysande o snörvlande. Usch Usch . För att inte tala om halsen som känns som man har dragit taggtråd genom ett par gånger. Jag hade stora planer för förmiddagen men det blir väldans lugnt istället. Får vara glad om jag kan ta mig till jobbet i eftermiddag...... 
O sen när mannen i huset kommenterar med att  - Ja,  du ser inte så bra ut  Tack för den precis vad man vill höra en så`n dag hmm...
 Det är ju typiskt o vädret idag gör en ju inte glad heller precis, om man jämför med helgen . Det var ju kanonväder i lördags. 
Då hade vi lite lunchbesök från Ekedalsborna trevligt trevligt. Efter lunch tog vi en promenad för att kolla husfärger o fönster paret har tänkt att måla om  fixa lite. Eftermiddagskaffe tog jag o Mia ute i solen såå skönt absolut första vårfikat ute, herrarna blev kvar inne vid Tvn  ngn form av skidtävling (igen) dom är lika besatta båda två.
Söndagen vaknade vi till vitt på backen visserligen inte så kallt men iallafall , blev en lugn dag Jennifer o Andreas var här en sväng o käkade våfflor med oss så nu har vi umgåtts med de barn som finns på nära håll . Ja Markus slet sig från datorn oxå några gånger =)
Nu ska jag kolla in om det finns ngt bra i pillerskåpet o lägga mig på soffan , här orkas inte mkt just nu (snörvel)


Halva veckan gått

Ja då har man gjort mer än halva arbetsveckan, tiden går riktigt fort . Det är ju skönt på veckan men helgen kunde ju ta det lite lugnare o kännas lite längre. Ja helgen som kommer är fortfarande ett oskrivet blad inget planerat ännu........men dom som kännr mig vet att det kan fort som attan ändra på sig.
Planen från början var att fara iväg till Paradiset ja alltså GEKÅs i Ullared, men lite förkylningar o diverse andra småkrämpor gör att det nog blir uppskjutet någon vecka sååååå tråkigt.  Ja vad ska man då göra?? Bara göra ingenting kanske ,  det är jag rätt bra på oxå =)
Nu ska jag fixa lite med tvätt o mat sedan lila lilla promenaden till Form för ett Bodybalance pass kl 20.30, det är lite sent men det får gå för den här gången. Var nytt program idag så det är lika bra att släpa sig iväg o få det gjort . Herregud vilket engagemang va??
mannen i huset är ute o klipper träden i vårkvällen, snart snart så kommer den på riktigt . Ja VÅREN alltså

Dagens citat

Skratt är ett uppfriskande medel utan några som helst biverkningar
                                                                                                          okänd

Jag måste ringa Carina tralalala.......

Här har putsats vårens första fönster till den magnifika orkestern =)  Larz-Kristerz m Jag måste ringa Carina... visst blir man glad o på dans/hopp/skutt humör Haha  (Tack snälle Tojje för skivan )  Nu känns livet rätt bra .
Har återhämtat mig efter helgens bravader, det var lite partaj i det Karlstedska boendet . Kamraterna från styrelsen var här för lite samkväm . Vi har alla haft en rätt jobbig vecka med diverse förhandlingar som gick i lås o som slutade fruktansvärt bra för alla parter . Så "gött"  !!
Lite mat o dryck ja kanske lite mer o lite mer dryck kan göra den mest stela o lugna människan till en partyprisse. Det pratades o skrattades sjöngs Singstar så det stod härliga till . Inte visste jag att det fanns sååå många solister i klubben.
Ja jag skrattade så jag hade träningsvärk i magen .......Sedan att lördagen var  lugnare mkt soffläge den da`n , det är smällar man får ta o det var värt det flera gånger om . Det får vi göra om snart !!!

Söndagen for vi iväg till Jkp för att kolla in de rara herrarna Simon o Thomas dom var riktigt roliga när dom munhöggs med varandra i publiken från scenen. Mannen i detta huset var på toa på samma gång som Simon =) o jag krockade med Matte från Bygglov de ni !!  Willy hade sånguppträdande , han sjunger inte speciellt bra kan jag tala om, men han är ju en riktig publikfriare. En kul typ... Simon o Thomas skulle avsluta med att göra en tavla o det blev en riktig tavla Simon hade en färgflaska som han skakade o skulle spruta över duken, men ngt blev fel o flaskan gick sönder så han fick färg över hela kavajen skjortan o i hela året. Vilket jubel o skratt det blev Ja dom bjöd verkligen på sig själva.

        

    

Dagens klokord!!

Vänskap utan förtroende är som en blomma utan doft
                                                                                 L Conan


Hipp Tjillevipp

Vilken jäkla skitdag det varit på jobbet Jag o bästa arbetskamraten hade bytt skift idag  från em till fm pga att det var studieresa för fm skiftet (rörigt eller hur) Vi är ju inte så förtjusta i att jobba kväll någon av oss . Visserligen är det lite lugnare på folk som springer omkring men dagen blir förstörd,  för iallafall jag går hemma o tittar på klockan hela tiden o får ingenting gjort innan det är dax att fara iväg.
Vi hade ju tänkt oss att det skulle bli en bra dag , med jobb givetvis men att det skulle flyta på o inte krångla så inni hoppsans som det gjorde. Det drog i gång o jäklades redan efter fem minuter o sen höll det på hela j.... dan tills vi gick hem . Inte konstigt man blir irriterad ibland.Tur för oss är ju att vi har vår "handymen "alias Christer som fixar  det mesta , fast även han gick bet en bra stund idag,  det funka ju när vi stängde av o gick hem som tur var.

Nu har jag precis kommit hem från träningen o där försvinner all ilska o irritation som en fis i vinden =)  jag är helt slut efter en timmas träning men det är "gött".

Helgen försvann fort,  kan det bero på att vi var i stort sett uppbokade hela tiden tro ?? I fredags var vi på bio det var bara 7.5 år sedan sist, ja det är faktiskt sant då såg vi Pearl Harbor,  denna gången blev det  Män som hatar kvinnor den var så otroligt bra, väldigt grym o rå i vissa scener men den är verkligen värd att ses . Visserligen om man läst boken så saknar man en del men 2.5 timmas film är rätt mkt ändå Jag säger bara det  SE  DEN !!!! 
Efter filmen var vi hos "barna" vi firade Jennifer som fyllde år . Lite mat o dryck intogs. Trött som man är en fredag så blev vi väl inte så långvariga utan tog den röda faran o for till Falköping igen.

Lördag for vi till Skara på ett annat evenemang Solsting o Sne´språng oxå bra lite tradig första halvan , men det var bara jag som tyckte det de andra var nöjda . Ja de andra var Kjell Markus Håkan o Berit . Lite mat behövdes även denna dag så det intogs lite Thaimat ala Stinamodell på Falegatan . Eftersom det var lördag så blev det kaffe o godiskaka efteråt mums mums........
Nu ska här duschas o grejas innan jag sätter mig tillrätta med en kaffemugg hos Simon o Thomas, det ska bli trevligt Ha en bra kväll!!
  

Dagens citatt

Varje dag är en fest, LEV NU
                                        M Lindbergh

Dagens klokord

Att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare
                                                                                                                                               Olle Wedholm

Hemma igen efter en tur till Göteborg!!

Japp då var man hemma igen då, efter en härlig helg . Shoppingmonstret fick mig verkligen i sina klor . Det var en hel del som inköptes till vårgarderoben . Sååå himla kul,  dagen bara försvann hann inte gå i alla affärer som jag tänkt mig . När klockan drog sig mot sexdraget så värkte både fötter o ben o alla fikasittningar som jag tänkt blev bara en ........Jag hann ju inte med mer. Så jag fick dra mig mot hotellet  Scandic Opalen, så jag var där innan Kjell anlände. Hopp i dusch o snabbt i ny outfit o vänta på lilla gubben.
Väntar o väntar på Kjell mobilen ringer - Jag är på väg men gick lite åt fel håll .Frågade efter vägen o de pekade helt galet. Men till slut anlände han iallafall.
Hungriga gav vi oss ut i Göteborgsvimlet o hamnade på en China restaurang mkt god mat o gott dricka . Tog kaffet efter maten på rummet o gosade ner i sängarna o kollade på Tv . Vill inte erkänna det egentligen men det  är gött med Tv vid sängen  =)
På lördagen lyckades jag få med Kjell på Wellnessmässa (ja det var inte så svårt) mkt intressant o kul Där strosade vi runt från ca10.00 till 14.00 o kunde gått längre men vår Show skulle börja kl 15.00 . Så ett snabbt klädbyte innan lilla promenaden till Lorensbergsteatern o Sissela Kyle . Hon var o är helt otrolig helt själv på scenen förutom Sami el Fakir (?) som spelade tuba . Har ni möjlighet att se detta så gör det KUL KUL KUL. 
Å så var vi hungriga igen..... Tog oss till Joe Farrellis för att käka tyvärr så var det väldigt högljud publik där o maten var lite dåligt kryddad ( brukar vara väldigt gott annars) o vi avslutade kvällen med kaffe i hotellbaren . Lugnt o skönt , är vi för gamla tro som inte orkar med oväsen längre ??
Nu är det söndag o vi är hemma i vårt lilla lugna hem efter att ha gått runt lite på Femman huset , inte riktigt så köpsugna idag ,  vad nu det kan bero på ??
 Vi har snart pratat med alla våra närmaste ,  jag ska ringa till Mia nu så har vi gått laget runt =) .
Det ska fixas lite käk här o sjunkas ner i soffan igen innan uppladdningen för veckan börjar .


RSS 2.0