Valborgmässoafton 2010

Nu ska väl våren vara här då.. Så var det ju när man var liten, innan Valborg o 1:Maj fick man inte ta av sig strumpor eller ta fram vårjackan. Mensedan oavsett väder så var det vår o därmed nya vårstassen på.. Även om det var "snor"kallt o blåsigt. 

Veckan som gått har varit fylld av jobb o pyssel, just nu går vi i bilbytartankar, o det är minsann  inte lätt. Vad ska man välja miljövänligt, liten bil, stor bil automat eller manuell växellåda. Volvo Kia Renault??? Ja jisses nu drömmer jag till och med om bilar. 
Idag ska vi gå till vår gode vän Anders o diskutera lite om bil alltså lutar det väl åt KIA!! Men men är inte sista ordet sagt..

Ikväll blir det party i Friggeråkers Bygdegård ett gäng tjejer ska ha fest o vi ska fira Bretta . Det ska bli så trevligt, får väl hoppas att vädret blir vårligt nu då så jag kan ta på mig min nya outfit som är rätt vårlik.
Nu ska jag fixa lite o packa inför morgondagens tur till Skanör då vi ska på Viktors barndop.

Ha en trevlig Valborg!!

Tiden bara rinner iväg..

Det är inte klokt vad tiden går fort, känns som man inte riktigt hänger med. Mycket har helt klart hänt sedan sist jag var inne o plitade några rader.Mitt löfte att vara flitig höll inte så länge, men nya tag igen.
All snö är totalt borta o det är jag innerligt tacksam för. Vet inte med mig att jag längtat så fruktansvärt mycket efter sol o värme som i år, fast det är ju inte riktigt den där goa värmen än. 
Tänk att gå ut o sätta sig i trädgården med kaffemuggen i solstolen o bara njuta. Dröjer säkert ett tag till,  men kära vänner snart snart....

Påsken försvann oxå fort som blixten. Vi har haft lite partaj här i helgen , med barn o barnbarn . Huset fullt kan man kanske säga, men det är ju det jag gillar att ha nära o kära omkring mig o fixa lite. På påskafton var vi nog 15 personer som käka lite mat , stora o små från hela halva riket.
Fyra från Skanör två från Skövde två (o en dinosarimage) från Ekedalen två från Vänersborg en från Nybro två från Floby vi tre från Falköping  .
Eftersom vi inte har ngn påskeld här i stan så får man improvisera lite , vi eldade i vår Inkakruka helt ypperligt bra. Skickade upp lite fyrverkeri som sig bör till Hanny o Benjamins förskräckelse, fast vi andra tyckte det var såå vackert.


RSS 2.0