GOTT SLUT o GOTT NYTT 2009

ÖNSKAR ALLA ETT GOTT NYTT O BRA 2009  o ATT ALLAS ÖNSKNINGAR SLÅR IN

VÄL MÖTT 2009

Shoppingmonster !!

Japp då har jag varit ute med mitt lilla shoppingmonster för sista gången jaja iallafall för 2008 . Skulle köpa lysrör till akvariet o tog en liten sväng förbi några små butiker .

Vilka brukar det bli Jooo ..Kapp-Ahl o Lindex o jisses vad mkt fint det fanns att köpa varför åka till Skövde när det var mkt billigare o fanns oootroligt mkt här i Falköping, så jag gjorde en koll men insåg att det här skulle ta låång tid så Kapp-Ahl får vänta tills på fredag . På Lindex däremot fick mina shoppingvana ögon syn på en helt otroligt uuunderbaaar kjol med mkt volang o alla möjliga färger (paisley kanske det heter) den skulle jag ha tyckte kanske den var för dyr för impulsköp men rådgjorde med mitt inre (shoppingmonstret ) som givetvis sa JAJA .
Kom till kassan o den underbara expediten sa 149:-  Vaa förlåt !!   Nersatt tll halva priset men inte prismärkt . What lucky  I   ám  ......  Så nu har jag fått ett  lite men delikat problem Vad ska jag ta på mig ikväll

Skövdeshopping

Ja idag fick man försöka att krypa ur sängen i tid för Lollo skulle hämta mig för en tur till den stora staden Skövde , så kl 08.00 var jag klädd o kaffad läst FT o fixat till alla skrynklor o rynkor till det bättre njaaa kanske inte.
9.30 så plinga det på dörren o väninnan hämtade mig i sin fina Volvobil åkte till Elins Esplanad i Maxi huset för att göra lite REA fynd . Gick ut väldigt hårt ........ så efter första affären var vi tvugna att att ta en kaffe för att orka med resten av dagen , å som vanligt när vi inte träffats på länge så glömde vi nästan av var vi var och varför vi var där .
Hmm just det shopping var det som gällde. SÅ dax att lätta på ändan o handla . Jag köpte mig en nyårskjol mkt snygg tycker jag bh och en sjal gissa vilken färg ??? Som vanlig SVART . Tänker varje gång att nu ska jag köpa ngt riktigt färgrikt men det slutar alltid med samma gamla färg SVART. Ja så är det bara .
Sedan blev det lite småsaker hårtoning lite presenter för framtida bruk o en julskinka som var på Reapris. Eftersom vi strosat runt i godan ro så hade ju klockan rusat iväg o det var dax för lite matpaus igen . Lollo var sugen på att äta på Alpina (stans största pizzor) men jag avstyrde detta så för mig blev det en veg. grönsaksgryta o Lollo käka makrill inte helt fel ngt av det kan rekommenderas  . Vi åt alltså på nya matstället på Elins esplanad som ligger utanför Cubus mkt mkt gott. Hann med en liten tur efter det i några affärer  o avslutade på Rusta där det inköptes spegel,  hylla o ett litet bord allt i ek o billigt billigt det gillar vi oxå mkt. 

Väl hemma så blev det en liten kaffefika m Lollo o guben "gött" att sitta lite, fick julklapp av Lollo en jättesöt liten tomte i silver/bronsfärg ovanlig men gullig.  I ett tidigt anfall av snällhet så hade jag lovat Markus att hämta kusinen Jonas från Mullsjö då han ska fira nyår med Lilleman här o det blir FF för vi är bjudna till  paret Häger i Gudhem på NYÅRS KALAJS ska bli såå roligt .

 Ja Jonas är hämtat o inlastad och nu har lugnet infunnit sig i huset på Falegatan , mätta o mer eller mindre nöjda. Det blev paj till kvällsmat idag en räk/lax o en tonårsvänlig tacopaj som åts relativtv snabbt av gossarna för det var ngt som drog en trappa upp o det är inga brudar där (ja inte vad jag vet iallafall) utan deras bästa vän här i livet den nedrans datorn . Jaja nu vet jag vad ni tänker jag sitter ju där oxå  men inte hela tiden   , men dom små liven växer väl upp o  inser vad dom håller på med . Det kommer en tid när man får be dom om att vara hemma åtminstone en liten stund..........
Nu får det bli soffliggande igen kan vara skönt nu känner jag o kolla in ngt riktigt bra på TVn om det nu finns det??

Ha en bra sista natt på detta året snart kommer ett nytt oskrivet ÅR .


December snart slut!!

Ja det är kanske dax att skriva lite här nu det var ju ett tag sedan . Det har hänt en del sedan sist ,Varit i Thailand med man bror o svägerska alltså Kjell Börje o Annelie .Det var en helt fantastisk resa mkt sol bad god mat o lite shopping nåja det blev väl en hel del shopping men det kan det aldrig bli för mkt av (eller hur Börje??). men nu har snart hela december månad gått det darrar på sista dagarna nu .

Julhelgen har varit trevlig med alla familjetillställningar här o var. Julaftons lunch avåts här hos oss i Falköping vi som samlades runt bordet var jag Kjell Markus Mormor o Morfar från Floby och Anna-Karin Calle o lillnisse Benjamin från Skanör . Lite senare anslöt sig paret från Ekedalen alltså Mia o Jakob utan sina små kissemissar . (Det hade kanske blivit riktigt livat då Honey har varit inneboende hos oss i 3 veckor) Tomten dök upp här vid kvällskvisten det var ingen vacker tomte precis men han var snäll för alla fick sina klappar. Benjamin var inte så väldigt imponerad utan kollade mest in papper o snören . Nästa år blir det nog lite skillnad.
Juldagen var som tradition sen några år i hemmet i Floby där hela släkten "knödde" in sig o åt o drack o mådde kalas konstigt nog så kom det samma "fula tomteansikte" dit oxå kanske är dom släkt , kusiner eller nå`t.

Ja jag fick en xtra present i form av en liten förkylning som däckade mig fullkomligt men nu så börjar jag känna mig ok igen , fast det är inte värt att säga för mkt det är bara  andra gången på ett litet tag som jag hostar o snorar attjo.... prosit

Imorgon ska jag o väninnan Lollo ta oss en tur till Skövde o shoppa en ny outfit (har jag lärt mig av ungdomarna) för vi ska på fest på Nyårsafton hos familjen Häger i Gudhem . Det ska bli riktigt kul förra partyt med gamla gänget så låg jag sjuk men nu attans får det vara nog nu ska tanten festa (men baara lite) .  Nu ska jag ta fram kaffe kvällsmacka o intaga soffläge o planera för morgondagen.


RSS 2.0