Snö o snö o snö igen

Det tar visst aldrig slut på snöovädret, hörde av far som läst bondepraktikan om olika tecken o dagar att vintern ska vara till Påsk, det känns ju inte så kul tycker jag som redan längtar efter vårvärmen....o det är läänge till Påskveckan!
Har varit ute o skottat snö en bra stund det var riktigt skönt faktiskt för kroppen,  som ett mindre träningspass ..

Fick en påringning från mina jobbpolare som undrade vart jag gjort av delar till gripklor på vår "robban" som jag bytte idag?? Ja jisses har ärligt talat ingen aning,  två finns men den tredje har jag lagt ngnstans , börjar jag bli virrig lr vad är det frågan om?? Kommer att fundera på detta hela kvällen nu helt säkert..
Slog en pling till jobbet nyss, hade en liten aning om var jag kunde lagt dom o jippi där fanns dom i en pall m mellanlägg . Så  nu kan jag sova gott inatt...hihi

Ja annars händer inte så mkt här, har lagt in lågväxel vad gäller hushållsbestyr gör bara det allra viktigaste o det räcker .
Har sett bild på lilla pytte idag ett  "ynk"  stort

Lördagmorgon...

Jaa, sitter här med morgonkaffet o FT o mår rätt bra. Lyssnar på  Ring så spelar vi ganska trevligt program egentligen. Får höra väderstatus för hela Sverige o så får man kolla sin egen allmänbildning, kanske inte såå himla lysande alltid.
Igår var oxå en ledig dag.........Visst är det härligt! ? Jag var på massage igår fm o det var välbehövligt, det gjorde nå`t så satans ont så det går inte att beskriva. Var hos en ny massör Anna-Karin som var jätteduktig o priset var mkt bra oxå, om ngn är intresserad så hör bara av er så förmedlar jag gärna. Tog mig faktiskt inte mindre än två promenader igår  kanske inte så långa, men gött var det. Känns betydligt bättre idag.

Äntligen har jag bytt ut tomtegardinerna mot lite mer vårlika i gröna nyanser, fattas bara en fräsch tulpanbukett nu, får väl köpa det idag då.

Fredagskvällsmyset var alldeles lagom, lite mat från frysen, (bröllopskäk) soffan o På spåret,  sen såg vi på en  konstig film med Rickard Gere  -The Flock-  helt otroligt kass rå o otäck men var tvungen att se slutet..

Nu sitter vi här o tittar ut på ett soligt vintrigt Falköping, o väntar på Melodikrysset, efter det blir det nog en prommis i solskenet kanske upp till sta`n . Vi skulle behöva tvätta den skitiga bilen den ska vara röd men är "skitbrun" just nu, så då kanske det blir en tur till Skövde man vet aldrig vart kosan styr.

Ha en skön lördag vad ni än gör.... 


Torsdag kväll...

Jaa då har man gjort färdigt arbetsveckan då, den blev rätt kort eftersom jag började med att vara lite krasslig. Som tur är så kan man sova o vila bort det mesta så nu har jag fått tillbaka livsandarna igen o är fit for fight.

Ikväll har vi varit på handledarkurs på Centrala trafikskolan för att lära oss köra bil m Ecco driving . Fredrik som höll i det hela verkade vara en mkt bra körlärare m gott om humor, så det blir nog bra. Kommer nog bli lite pirrigt när vi ska ut o köra i storstadstrafiken i Falköping....

Sitter här nu i soffan o firar in helgen med ett glas rött o salta pinnar, kan det bli så mycket bättre en vanlig torsdagkväll när det blåser kallt o snön fortfarande ligger vit ute i trädgården.

Skänker en tanke till de jordbävningsdrabbade på Haiti, vi beslutade oss idag på jobbet för att samla in pengar o skicka till Läkare utan gränser, bidraget kanske inte blir så stort men varje krona hoppas jag kan ge lite hjälp.
Man vet inte hur bra man har det egentligen.......

Lev väl o var rädd om era kära..


Vad har hänt här ?????

Jaa.. jisses vad tiden går kan undra vad jag har gjort egentligen? Dagarna bara går fort som attan. Julen for förbi som ett skott . Det var en trevlig helg med familjerna samlade. Lagom med julklappar o för mkt julmat som det alltid blir.
Nyåret firade vi i det trevliga paret Hägers hem i Gudhem, mat o skratt o fyrverkerier o det gamla glada gänget samlat..
                                   

Mellan Nyår o Trettondagshelgen for vi till Skanör för att hälsa på Familjen Fäldt, här hemma hade vi massor med snö, o när vi närma oss Skåne ingenting det var gröna åkrar , ja kanske lite pudervitt bara annars nästan lite vår i luften......Men på promenad var det såå kallt blåsigt o burrigt.
Härligt att träffa lille Benjamin, han är en riktig charmknutte det var Moffa o Kina för hela slanten. Dom gick ju i väntans tider när vi var där, o vi trodde nästan att dom skulle få fara iväg men nää det väntade tills den 13/1 då det kom en liten Viktor .
                                                       

Trettondagsafton firades i Vänersborg hos broder Börje o Annelie där vi fick god mat en trerätters middag Dom är fenomenala på att fixa till det m mat o dryck . Vi spelade lite spel m bla Buzz riktigt kul o sov gott i det nyrenoverade gästrummet  TACK det var sååå gott alltihop. 

                                                     
Jaa så har det hänt ngt riktigt stort det har ju varit bröllop i släkten,  Maria o Jakob gifte sig i lördags den 16 Januari kl 15.00 i Varvs kyrka med efterföljande fest i Dimmehus. Ett så vackert brudpar har nog sällan skådats, men så är man ju part i målet oxå. Kyrkan var väl i stort sett fullsatt, o Mats Löfving vigde dom . Han talade o hade sina poäng så vi fick oss några härliga skratt.
Paret sa givetvis Ja o när ringen skulle tas fram så busa Jakob lite o låtsades att han inte visste var den var, men Linus var medskyldig o fixade fram den snabbt.
Väl framme i Dimmehus så blev det mottagning med champagne o snittar, o sedan sittning med medelhavsbuffe , vi hade så himla trevligt och roligt.
Jag var ju väldigt nervös för jag som den ömma modern skulle ju hålla ett tal , det skrev jag bara några dagar innan men jag tror det blev bra. Det var första gången som jag pratade inför så många.
Vi var väldigt många gäster tror ca 85st, med några mindre barn som skötte sig otroligt bra på festen

Efter maten var det bröllopsvals som dom klarade galant trots släp o vida kjolar. Kaffe bröllopstårta o fyrverkeri.

När borden var röjda så var det dax för musiken att dra igång o så var det partaj halva natten , jag tror att de flesta var uppe o stuffade runt,  såg faktiskt Jakobs mormor Stina uppe o dansa loss lite .....
Toastmaster Rickard o Toastmadame Emma hade planerat o fixat  otroligt bra, allt funka efter schemat . Väldigt organiserat o bra  Tack till er båda.
Får inte glömma tjejerna i köket som fixade allt med den äran Lollo , Lena, Ida, Ann-Marie o Ida utan er så hade det gått åt skogen med käk o disk Tackelitack......

Nu har nog allt kommit ikapp mig är slak som en vissen dahlia, har legat på soffan i två dagar, kroppen värker o skallen har bankat, men nu känns det som att jag är lite piggare har suttit uppe nu i säkert två timmar men nu ska jag sträcka ut mig igen o vila . Imorgon blir det dax för gruvan hoppas jag iallafall.

Förresten Nyårslöftet får bli att blogga lite mera,  mindre kan det ju inte bli eller hur?? Hihi.....

                             

Det kommer fler bilder senare har inte så många här ännu...

RSS 2.0