Möbelångest

Ja idag har det har varit en dag full av beslutsångest och vånda Vi har sedan länge bestämt att vi ska slänga ut det gamla köksmöblemanget o investera i ett barbord m dito stolar . Himla enkelt eller hur ?Trodde vi iallafall . Vissste ju exakt vad vi skulle ha men när vi börja kolla runt lite på olika möbelaffärer så fanns det hur myckeet bord som helst i alla prisklasser  på Mio Em-möbler A-möbler Shape Rixner Lager19 o en massa andramöbelställen   för inte att tala om internet ujujuj Var i Tibro igår o dit for vi idag oxå där har jag inte varit på flera år men nu två gånger samma vecka är inte det ett lite rekord så säg
Tillbaka till möbelköpet Vi hade som sagt tänkt oss ngt i oljad ek som är så snyggt o inne nu , men icke det blev en grupp i antikbrun o den ingår i serien äpplet som har funnits i många år Den är snygg men innan den kommit på plats o jag fått fixa lite runt omkring så fick jag stora självan o tänkte att nu jä...... har vi gjot ngt riktigt dumt .Men det blev BRA som tur var. Priset kan man ju inte klaga på heller  ord pris 4300 nedsatt till 2990 men prutade till 2700 inte illa va?? Så nu är det ihopsatt o klart , det är bara lite andra små detaljer som tillkommer nu , lampor dukar ngn hylla men det är ju snart kirrat ; )   
Måste ge ett litet tips oxå vi tog en fika i Tibro på ett litet mysigt nyöppnat fik som heter Syster Yster det kan verkligen rekommenderas gott hembakat fikabröd o en jättemysig lokal , det ligger vid torget mitt i sta´n så far du åt det hållet ngn gång så kolla in där.


Kommentarer
Postat av: Mia

Vad duktiga ni är som kan pruta!

2008-08-07 @ 10:07:25
URL: http://maias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0