Söndag o lite jobbångest!!

Ja då var det söndag igen då... vad veckan går fort. Förra veckan jobbade jag ju inte så mkt 2 dagars jobb o 2 dagars konferens . Men nu ska jag jobba en hel vecka (tror jag iallafall) om det nu inte var ngt i Skövde på torsdag med studiekommiten Det ska ju planeras för nästa säsongs studier .För man lär visst så länge man lever säger dom .

Vår lilla semester till Göteborg var kalasfin underbart väder o en massa bra artister b.la   Daniel Lemma  ,Takida,Andra Generationen med Slivovitsa Kebabpizza ( då tänkte jag på Lollo o Ulf som far till Kroatien på lördag "gött" ) och så har vi ätit god mat .Var på Joe Farellis o käkade på fredagen underbart gott  man kan bli salig för mindre o inte minst jättetrevlig personal .Ja det diskuterade vi vad en del passar till serviceyrken o en del ska bara vara långt därifrån , som surkäringen på Indiska hon skulle behöva byta arbete eller kanske gå en charmkurs . Gick en sväng till Liseberg (fritt inträde efter sju) o lyssnade på Åsa Fång som sjöng Edit Piaff vilken pipa hon har (skulle slå oss med hästlängder  i Sing Star :) ) givetvis så skulle vi vinna med oss ngt hem men icke fick som vanligt gå hem utan. Vi såg flera som vunnit inte 1 utan 2 ,3 stycken jätte chokladkakor har ju inte tur i spel men tur i kärlek hmm . 
Eftersom vi inte varit ute o svirat våra lurviga på länge så fick vi ta oss en sväng om på Storans parkering där det var dans till Torleifs o Flamingo o flera andra orkestrar ojoj vad man legat av sig får nog ligga i hårdträning inför ev fester som kommer!!!
Nu drar det ihop sig till Natti natti börjar jobba tidigt imorgon bitti så klockan skriker till 4.45 då kan jag lova att fräsch är man inte , liknar mest ett skrumpet russin .
 

Kommentarer
Postat av: carina

Skulle gärna sett er på parkeringen!!!!

2008-08-18 @ 12:20:29
URL: http://sierra.blogg.se/
Postat av: Mia

Nu får du nog snart uppdatera din blogg, mammut

kram

2008-08-31 @ 16:30:15
URL: http://maias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0