Den stora målardagen

Idag har vi varit på hugget o målat alla räcken till altanen, det tog några timmar men resultatet blev bra. Vädret är o har ju varit så himla skönt så man kan inte annat än tycka det är bra . Det är konstigt men har man hus finns det ju alltid saker att fixa med både ute o inne . Nu proriterar iallafall jag ute jobbet. Inne ser det ut som ett bomnedslag, men so what det får det göra ett tag till.
När vi var rätt så klara igår så kom Börje o Annelie o tittade in, de hade varit ute på en liten konstrunda här i trakterna,eller  inte köpt ngt denna gången. Så då passade det ju bra att ta en liten kaffepaus vid stugan tur man har den så nära, bara ett stenkast eller ett jättekliv. Så där satt vi o mådde rikitgt gott i solen.
Senare på kvällen så kom bästa vänninan med sambo hit på lite vin o tjöt, det blir alldeles för sällan nuförtiden, vad gör vi egentligen, inga småbarn så vi borde ha all tid i världen att ses. Nu får det bli en ändring på detta o där med basta.......
Vi hade inte på Tv på hela kvällen det är BRA, bara lite musik o en massa babbel så himla trevligt. Stackars Anders skulle fara iväg till Ulricehamn o hämta hem deras ungdomar (Josefine o Jimmys) om var där på partaj så telefonen plingade strax efter 23.00 så då fick han dra iväg . Men kvällen var trevlig så det gör vi snart om igen .


                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0