Raggare i sta`n.......

Nu har vi övervarat Falköpings största evenemang Nasco Yankees Cruising. Det var en mycket fin dag solen sken o lite lagom blåsigt. Vi hade tidigare på vår/sommar sagt att de som  vill får komma hem till Fale vi tänder grillen o gäster tar med sin egen mat. Det är himla smidigt .Så vi var ett bra gäng som samlades här vid 18-tiden Både små o stora bilentusiaster. Den som var mest begaistrad var nog Pontus han var verkligen i sitt esse. Vår käre bilkrängare Anders m sambo var oxå här o hips vips så hade han trollat fram en låda KIA tröjor som givetvis vi allihop ville ha på oss.  När det var dax för att gå några strög så var det en härlig samling glada people med röda Kia tröjor som spatserade iväg. ite manfall var det faktiskt för våra två tonåringar gossarna markus o Jonas stannade kvar hemma .(Passade Hanny bra ursäkt hihi) Vi fick många roliga kommentarer för våra tröjor .
Många snygga härliga läckra bilar såg vi, men minst lika kul att kolla in allt folk  som man mötte o pratade bort några minuter med.
Efter några timmar började det suga i kaffetarmen så troppen drog sig mot Fale för lite kaffe o hallonkaka. Lugnet började snart infinna sig när alla drog sig hemåt , två stycken blev kvar som vi lotsade ner i källaren, ja dom gick faktiskt för egen maskin.  Anneli o Börje sov i gästrummet eftersom vi skulle till pappa på kalas i Floby på söndagen.
Kolla gärna in på Mias blogg där finns lite fina bilder på oss från Cruisingen.
www.maias.blogg.se 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0