Fredagsfest med Thailandskänsla

Ja då var det fredag igen , det är skönt . Vi har haft besök ifrån Ekedalen ikväll alltså Mia o Jakob . Jag hade bestämmt att vi skulle äta lite Thaimat .  Det blev räkor med sting ala mammut  kycklingspett m jordnötssås ris o sallad . För att höja stämningen lite till så hade jag dukat med pinnar . Det är lite krångligt men skam den som ger sig . Kjell käkade hela måltiden med sina pinnar bra gjort , vi andra gav upp lite tidigare.   
Det var bestämmt att det skulle bli ett dopp i bubblet oxå men jag o Mia blev kvar inne framför Tvn o såg färdigt på Lets Dance . Tänk bara tänk om man  kunde dansa bara ett uns av vad dom kan . Att få sprätta runt i en Jive eller glida fram i en tango. Åhh vilken känsla det skulle vara . Ett tag var vi ute o dansade rätt mkt men nu för tiden är det  mest soffläge som gäller . Varför blir det så ?? Kanske dax att ta nya tag o släpa sig själv o guben ur soffan o dra ut på dansgolvet igen .  Hmm nå`t att tänka på . Nå`n som är sugen att hänga med på lite styrdans till våren?
Folkets Park Falköping Tjaa varför inte!!
Här kommer lite bilder från kvällens bravader .
         

Kommentarer
Postat av: Jakob

Tack för en mycket trevlig kväll med god mat och gott sällskap. Rätten kommer med största sannolikhet dyka upp på ett bord i Ekedalen inom en inte alltför avlägsen framtid...

2009-01-24 @ 00:08:05
Postat av: Mia

Ser att mannen har kommenterat =)

Ja det var verkligen en helmysig kväll och maten var SÅ god. Recepten tages gärna emot så snart du kan för här ska provas thailagning det kan jag lova!

Tack för igår!

Kram

2009-01-24 @ 16:16:28
URL: http://maias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0