Semester

Ja då var det semester, nu har vi kommit till Skanör efter lite utflykter hit o dit. Vi åkte hemifrån i lördags morse till Paradiset Ullared för lite shoppping. Av ngn konstig anledning så hittade vi i stort sett ingenting alls som var kul att handla. ja ja lite grejor fick vi väl med iallafall.
Sedan styrde vi kosan mot Helsingborg där jag ringt o bokat ett hotellrum på Scandic Nord. Vi gjorde ett litet stop i Ängelholm där vi inte varit förut o där var det stadsfest med mkt folk o rörelse musik o glada människor. Trevlig trevligt.
For sedan vidare till hotellet där det var rikitgt gött att få krypa ner efter mkt promenerande under hela dagen. Vaknade till en solig o skön dag igen. GIck ner till ett dignande frukostbord (där skulle du varit med Mia) efter att magen fått sitt så for vi vidare , ja just det ja Biltema låg granne med Scandic så en lite svä'ng för att köpa en kontakt blev det.
Kjells nya garmin var inloggad på Sofiero så dit for vi med den röda faran, mkt vackert att titta på en enorm trädgård med masor av vackra blommor . Slottet hade en trevlig utställning som vi oxå kollade in . Kaffetarmen började ge sig tillkänna så vi hamnade på slottscafet, där en kopp gott kaffe intogs o vi delade en kaka hmm var det av snålhet eller för att vi inte var hungriga ja gissa det ni.
Nästa stop var Råå en äldre del utanför Helsingborg, där vi tog en promenad o hamnde på Lasses fiskrökeri där vi käkade Laxkebab o tonfiskrulle otroligt gott . Mätta o nöjda for vi sedan vidare till Landskrona för en stadstur oxå en ny stad för oss. 
Nu började vi bli lite trötta o for iväg mot Skanör där familjen Fäldt väntade på oss, ja Kjell blev lite glassugen så ett litet stop vid kanalkiosken där en mjukglass intogs,  smaskens smaskens...
Ja nu är vi här på Plejelvägen o har ätit gott grillat o kaffet doftar gott från köket. Den lille plutten leker o grejar här så det ska nog inte bli några svårigheter att passa honom (hoppas jag) .
Det blir väl att nsart krypa isäng o läsa lite i den nya boken, så vi är pigga imorgon bitti tidigt när benjamin väcker oss för en hoppas vi skön dag på stranden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0