Semesterdagarna bara går..

Ja tiden går fort, det är en vecka sedan vi packade den röda pärlan för att fara ner till Varberg o Getterön. Det är nog det bästa stället som man kan vara på . Det har inte varit en riktig sommar om man inte varit där en liten sväng iallafall. Bilen var rätt bra lastad både i bilen o på takboxen när två mkt trötta tonåringar släpade sig ut för att vi skulle åka iväg. Vi skulle BARA lasta cyklarna o sedan var vi iväg. HAHAHA det var inte så bara,  med nyinköpta cyklar som absolut inte passade på stagen. Vi försökte o höll på i säkert 40 minuter innan vi lyckades .Det är ju tur att man är lugn o fin o inte hetsar upp sig grrrrr.....
Nåväl iväg kom vi o humöret var på topp med mig vid ratten o Kjell med gpsn hmm han tror nog inte vi hittar någonstans längre utan den fniss.

Två gossar i baksätet en som stensov o en som halvsov
Fikapaus hör ju till när man är på resa , o det vanliga stället strax utanför Borås var precis "smockat" med folk så vi for vidare.  Vädret var riktigt härligt soligt o varmt.  Häggåsenrasten nästa bestämdes,  inte så långt  dit en bit utanför Skene,  närmar oss snabbt o lika snabbt närmar sig de svarta stora regnmolnen Visst är det typiskt precis när jag svänger in så öppnar sig himlens portar o släpper ner hur mkt regn som helst . Ja det går ju att fika i bilen oxå kanske inte lika mysigt men men så fick det bli. Gott var det iallafall....

Vi var lite tidiga till Getterögården så vi åkte o bunkrade upp lite käk , och givetvis så hann vi med några cachar oxå . 
Uppackningen gick snabbt o sen bestämmde vi att vi skulle ge oss ut på jakt . Ja geocaching alltså , vi drog iväg o var ute i drygt fyra timmar vädret var strålande solen sken men det blåste lite o det kändes senare på kvällen, vi var rätt rödmosiga i ansiktet. jag tror vi fick 6-8 stycken (kan ha fel)   Men alla var riktigt taggade(ja till o med jag )
Kvällen tillbringade vi på klipporna med att grilla o bara må gott , tyvärr så blåste det en del men filtarna var med så vi var rejält invirade .


På onsdagen åkte vi till paradiset !! Ja Gekås i Ullared alltså o gjorde lite inköp,  var nog den billigaste gången jag varit där, ni kan ju tänka er med tre herrar i släptåg så får man skynda på lite. Men det kanske blir en resa senare i höst man vet aldrig.
Torsdagens regn förstörde våra planer lite,  men jag tog en shoppingrunda o grabbarna cachade lite så då var alla nöjda o glada . 
På kvällen styrde vi bilen mot Falkenberg o Vallarna där vi skulle se buskis Virus i Bataljonen  Regnet som hade varit över oss hela dagen bara försvann o det var ju en himla tur det. Vi hade ju ändå stoppat ryggsäcken full med filtar o regnponchos som vi inte behövde använda. Det kom några stänk som inte störde alls. Föreställningen var riktigt bra och många skratt blev det Det var första gången vi var där, har ju alltid varje år varit i Skara o sett deras buskis.
När förställningen var slut så hade grabbarna kollat in att det fanns en cach i närheten, jag fick äran att hämta bilen o dom drog iväg in i buschen . Det blev mörkare o mörkare o inga gossar syntes, ringde o fick svaret vi letar kommer snart... Hmm snart kan vara rätt r elativt det tog en lååång stund . Men tyvärrr den hittades inte denna gången.

Så det var rätt sent när vi kom till Getterögården lite hungriga o trötta, alla P-platser var upptagna så vi ställde oss vid badplatsen, ja där fick man tydligen INTE parkera mellan 02-06 så det blev dyra böter 500 spänn . Men det var mina första p-böter någonsin o Kjells oxå så det kan väl vara hänt denna gången men ALDRIG mer. Så det så........
Fredagen var hemfärdsdag o vädret var väl inte så där kanon bra utan vi städade o for hemåt på förmiddagen

BORTA BRA MEN HEMMA BÄTTRE (kanske) 

Kommentarer
Postat av: Mia

2009-07-28 @ 12:58:22
URL: http://http.maias
Postat av: Mia

Härliga bilder! =)

2009-07-28 @ 12:59:04
URL: http://maias.blogg.se/
Postat av: Monica

Lät som en bra semester iallafall. Tur att jag fick läsa här har ju knappt träffat Jonas sedan dess och då var det bara cachingprat : )

2009-08-01 @ 09:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0