Vad härligt väder vi har.....

Idag var jag vaken före tuppen, slog upp "titterna"  före fem , det är ju inte klok att man inte kan sova när man iallafall inte behöver gå upp förrän sju. Ja idag kunde jag sovit till åtta för Benjamin vaknade strax efter åtta, så han fick iallafall sovmorgon.
Efter en stor portion gröt med jorgubbssylt var den lille plutten klar för dagens bravader. Vi startade med att baka bullar, en stor sats kanelbullar att fylla frysen på Plejelvägen med. Benjamin kavlade för glatta livet, som om han aldrig gjort annat.
på förmiddagen tog vi oss en prommis ner till stranden, det var riktigt skönt, det blev väl kanske inte så mkt badat men iallafall sandgrävning o lite vattenplask. Så pass att vi fick sol o värme på oss. Bränner lite i skinnet nu men det känns gott.
 
Eftermiddagen tillbringade vi i trädgården med fortsatt vattenplask i balja o lite lek. Vid femtiden kom föräldraparet hem o då visade den lille plutten sitt argaste humör på länge, fast han håller visst på att få tänder så det är väl därför han inte är på bästa humöret. Vi grillade lite till kvällsmat o nu är vi mätta o nöjda. Blir väl lite kaffe o jorgubbspaj innan sängen lockar allt för mkt.
Det är ju inte klokt vad man blir trött av barnvaktande.
Nu är det en tandborstande nakenfis som springer omkring här o ska snart oxå få krypa isäng.
Så fortsatt trevlig semester på er.
Det kommer lite kort snart på bloggen...

Kommentarer
Postat av: Andreas

Det visar sig vilken humör som Benjamin brås på, självklart syrrans!

2009-07-14 @ 21:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0