Välkommen sköna MAJ ........

Ja då har vi firat Valborg. Började dagen med att ta en fika med brudarna på jobbet på Nya Konditoriet. Det är alltid trevligt att träffas utanför jobbet. Det är ju riktigt långledigt pga våra Layoff dagar .

Jag har bestämmt att jag verkligen ska ta vara på den här helgen o riktigt njuta av ledigheten o solen . Det verkar som det ska bli bra oxå nu är det sol sol o sol ute o alldeles vindstilla Precis en sådan dag som Maj ska börja med . Nu sjunger en manskör på radion  Sköna Maj Välkommen....det är riktigt så man får rysningar, vackert vackert.

Kvällen tillbringades med nära o kära, syster Monika m familj o barna m respektive var här . Vi grillade som sig bör en Valborg, kanske lite kyligt i luften , men varmt i hjärtat. Efter att vi fyllt magen med mat o divese drycker ( en del var väldigt hungriga o åt med slev o en del blev matade)   så kom vi på att vi skulle kolla in när musikkåren o drillflickorna skulle ta sig upp till Mössebergsgården . Det är ju så torrt i marken så det är eldningsförbud i hela Skaraborg . Lite synd för det är ju tjusningen att se på elden o höra sångerna. Men vi var inte rådlösa, vi tände en egen brasa i vår lerkruka, det blev riktigt mysigt .
Ja vi sjöng oxå efter bästa förmåga Vintern rasat ut..... stackars våra grannar dom får uppleva mkt från Fale 6 Men man lever bara en gång, så nu har vi startat en ny tradition vårbrasa hos oss. Några var badsugna o kröp i "badbaljan" det var väldigt varmt tyckte lille Pontus. Han sa tidigare på dagen till mig - Att det förstår du väl moster KIna att det går inte att bada det är ju för kallt ute. Men det var för varmt kanske inte ute men i vattnet. 


     


Idag ska vi ta oss en tur till Vänersborg för att hälsa på Börje o Annelie .
Trevlig första Maj på er !!

Kommentarer
Postat av: Monica

Tack, för en alltid lika trevlig kväll med god fägring och trevlig samvaro. Badet var toppen när han väl kommit i... enligt lileman!

Tack från systern med familj

2009-05-02 @ 21:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0