Andra advent...

Ja då tillbringar vi andra advent oxå i Thailand konstigt men sant..dagarna går så snart så kommer ju tomten.
Idag firas ju kung Bhumibol eller hans officiella namn PHRA WORAWONGSE THER ONG CHAO BHUMIBOL ADULYADEJ  här,  men vi har inget sett av det ännu kanske blir det rajtantajtan på byn ikväll håller på att ge oss ut strax.
Som vanligt lite lagom slöa , idag tog vi en longtailbåt till Railly beach ett vackert ställe med lång vit sandstrand, men otroligt mkt turister givetvis o ändå är det inte fullt här det kommer visst ett plan varje dag fr.om nästa vecka då kan vi snacka om turistinvasion.

Vad är det Mads Mikkelsen säger DET ÄR INTE DAGARNA SOM RÄKNAS UTAN DAGARNA VI MINNS o det är verkligen sant .Här är så underbart, träffar nya trevliga människor varje dag. 
Måste vara tråkigt för er som läser detta,  bara sol o bad det händer ju inte så mkt annat o allt kommer man ju inte ihåg att skriva heller.

Hemma igen på balkongen för lite adventskaffe på kvällskvisten. Det blev firande av kungen iallafall  när vi gick ut så hamnade vi mitt i en hyllningsceremoni, där fick alla var sitt ljus som var konstfullt satt i en liten plastflaska som blev som en blomma när man vek ut den. Tal hölls av ngn förmodligen högt upppsatt person i provinsen
Ao Nang vad han sa vet vi inte men alla log o nickade såg otroligt nöjda o glada ut. Sedan hurrade vi för honom och utropade Long live the King. Allt blev filmat så nu kommer vi på Thai Tv inte illa tvkändis här...
Lite shopping blev det allt idag, som sagt dagarna rinner iväg och så måste man ju ha sin dagliga dos av att kunna pruta lite.
Idag slog vi på stort o åt på en helt vanlig restaurang och det blev buffe med hur mkt god Thaimat som helst, och som avslutning glass o frukt till den otroligt billiga summan av 175skr o då var det öl o vatten i priset.....
Promenerade hemåt,  mätta o nöjda sitter vi nu här o tänker på er hemma i snöiga Sverige snart är vi oxå där .

Det är bäst att ta vara på de sista tre dagarna nu, så vi funderar redan nu på vad som ska hända imorgon??

Vi önskar er alla en trevlig andra adventskväll!!!

Longtailbåtskapten
          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0