Tisdag....och bara en dag kvar.

Ja då närmar det sig hemresan med stormsteg , nu är bara en heldag kvar i Ao Nang . Vädret är ju inte det bästa lite skurar till och från . Våra planer att fara ut till öarna igår eller idag blev inte av pga vädret, men vi har varit på beachen här i byn o det gick bra det med . Vi lyckades med att bada några gånger mellan skurarna det är ju trots allt väldigt varmt så det känns ok ändå. Var på massageställe nr 5 idag med hos Montip och tpg oss varsinn massage igen tänk vilken lyx , att bli knådad varje dag o kostar ju nästintill ingenting........lite lunch blev det på The last fishermans bar rätt mysigt ställe i slutet av stranpromenaden.

Tog en tuktukmoppe till en marknad för att köpa kryddor men vi kom lite sent trots att moppemannen gasade för glatta livet för att vi skulle hinna innan slutedax, de stängde ner tidigt för regnet, men fick köpt lite iallafall.

Jag har fått manikyr ikväll för 37skr inte klokt så billigt satt där o mådde kalas i ca 45 minuter det är lite skillnad  mot hemma.
Kjell har varit fiskmat ikväll, det finns ett ställe här där man får sätta fätterna i ett akvarium o där fiskarna käkar bort allt onödigt skinn mm ,  brrr jag tyckte det såg äckligt ut o vågade inte ens prova ujja....

Lite shopping o strosande har det oxå blivit måste ju gå omkring o pruta lite det hör ju till..

Här kommer lite bilder från idag..
Nu ska jag krypa ner o sova lite här är klockan 23.15 o John Blund har nyss varit här GODNATT!!


       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0