Otroligt varm kväll...

Lördagen har väl förflutit som de tidigare dagarna med sol o bad på förmiddagen. Tog oss ner till en lång fin sandstrand där vattnet känns som sammet på kroppen . Jag som egentligen är badkruka låg i hur länge som helst bara njuter av värme o sol.
När vi börja anta grisfärg så drog vi oss upp mot hotellets pool o lite skugga . Kjell har piggnat till  nu så det blev en poolChang som lätt rann ner i strupen , kall o god.

Det finns mycket  lustigt o en del mindre lustiga folk som det brukar vara på semesterorter.En Mr besserwisser som tror han är skitrolig o ett yngre par som verkar vara stenhöga mest hela tiden men helt oförargliga. Så har vi familjen mamma pappa o två söner dom är mest gulliga o rara , ja o så är det ju vi då men men jaja , inga kommentarer.

Uppiffade o fräscha greppade vi paraplyet som vi inte haft tidigare kvällar o då har regnet vräkt ner, för att ge oss ut på en byrunda. Gick hela strandpromenaden till en restaurang där det var blandad underhållning av trubadur och uppvisning av Thaiboxning (inget för mig bara sparkar  gap o skrik) Kjell tyckte att det var precis som hemma hos oss..hmm
Sen var det dansuppvisning av två krigare med stora svärd.
maten var otroligt god o hyfsat billigt. Mätta o nöjda tog vi en tur i shoppingstråket för att tacka nej till ett antal som ville sälja både det ena o andra, det vill till att hålla på sig eller i varje fall i plånboken.

Nu är det kaffilering på balkongen som gäller . Tänk vad bra vi har det ...

Förresten paraplyet behövde vi aldrig använda om vi inte räknar de gångerna som Kjell nästan slog ner folk med det ....hihi

Kommentarer
Postat av: Mia

Åh vad gott det låter alltihop. Skönt att Kjell mår bättre! Här hemma fortsätter det att snöa på som förut! MYCKET snö blir det! Kram

2010-11-27 @ 17:21:36
Postat av: Anneli o Börje

Skönt att inte shoppingmonstret drabbat er, det kanske var paraplyt som höll det borta ;D Snöiga kramar från det kalla Svedala.

2010-11-27 @ 19:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0