Söndagslugn...

Ja då är man här igen då, det går långt mellan bloggturerna nu för tiden . Det var visst Valborg förra gången .
Mycket har hänt sedan sist , men det största är nog att jag blivit MORMOR,  till en liten skrutt som heter Melker, men ni som läser detta vet säkert det redan .

Idag kom vi hem från ännu en tur  från västkustens stora stad Göteborg, har varit där tre helger nästan efter varandra, första helgen med Kjells bröder då vi firade Håkan med en sväng till Rondo o Robert Gustavsson kanonbra. 
Helgen därefter var tjejgänget på jobbet i väg o förlustade oss, o så himla kul vi hade . Vi var fyra stycken glada damer som tog tåget ner tidigt på fredag för att shoppa loss ordentligt . Givetvis så startade vi med en fika , hamnade på Fröken Olsson Cafe,  kaffe o "brajostmacka" är inte fy skam det... Sedan ut på stan där vi gick o gick o gick o handlade bara sån`t som vi absolut behövde, eller nåja kanske inte..
Som alla världsvana damer så satte vi oss på ett mysigt ställe o sippade på ett glas vitt sådär vid tretiden på em.
Tog oss sedan mot Hotel Scandic Crown där övriga två anslöt sig. Lite förfest på rummet o sedan mot Liseberg för att kolla in julstämningen där, såå himla vackert med alla dessa lampor. Käk intog vi på tågrestaurangen på Liseberg, lite shopping o lottköp sedan åter promenad mot hotellet. Där blev det pyjamasparty o en massa tjöt o skratt.
Lördag upp rätt tidigt o ner till en underbar frukostbuffe, så mkt o så gott..åter igen ut på stan för att ta oss till Haga o lite lagom stros. Fikade på Cafe Husaren som hade gigantiska kanelbullar stora som "dasslock" för att inte tala om kakorna ojoj... Ute på inköpsrunda hela dagen så drog vi oss mot hotellet för att fixa oss inför kvällens bravader, vad o vart hade vi inte alls planerat, bara att vi skulle ut o äta ngt gott
Givetvis hade vi lite förprat o rätt mkt skratt o en hel hoper mustacher som tossemaja Reggie fixat, har aldrig sett så många kvinnliga mustachprydda snyggingar förut. När maggarna började knorra så fick mustashgänget ge sig ut o vi hamnade på Dubliners o det var nog det bästa vi gjort för så himla görskoj var det längesedan jag hade . Ett coverband som hette Mowgli spelade o vi var uppe på dansgolvet i stort sett hela kvällen.
Sex hesa kraxande tjejer vaknade upp på söndagen trötta men otroligt nöjda med årets resa. Efter åter några timmar på stan så for vi hem till Falköping igen på em. Vi längtar redan till nästa resa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0