Måndag sista kvällen m gänget ( Tisdag och Onsdag....)

Tisdag: Ätit frulle o nu ska vi packa oss ner till stranden. Hade lite funderingar på att ta en longtailbåt ut till en strand som heter  Railley beach . där kan man gå vidare till andra stränder o kolla på lite grottor, men vi kör den rutten imorgon insåg att klockan blivit för mkt . Solen lyser lika fint idag som tur är.

Iförrgår (Måndag) var vi ute med Helena o Bertil från Umeå o käkade avskedsmiddag dom är på väg hemåt nu. Vi gick till vår favvorestaurang som vi döpt till "Family 50 bath" otroligt god mat ser inte mkt ut för världen annars enkelt m plaststolar o bord med vaxdukar eller inga alls o servetter  är en rulle toapapper på bordet. Men helt perfekt för oss . Tog in sex rätter o fyra xtra ris två stora öl och två flaskor vatten . Häll på att ramla av stolen när notan kom ...
780 bath ca 180  skr. Billigt billigt billigt. .
Fotsatte sedan till Mr Coocks Streetbar oxå en av de bättre i byn (hihi) han har hyst in sig i ett litet prång bredvid en restaurang där man sitter på trottoarkanten på plast pallar o kylen har han på ett flak på sin pickup på gatan. Där är alltid fullt med folk, han är helfestlig.han säger hela tiden Happy hour cheap cheap o så har han ett skratt som låter som en motor som inte startar....
Lite shopping i sista minuten för Umeborna sen avslutade vi med kaffe o lite småtjöt, avskedskramar innan vi gick hemåt eller faktiskt bara 10 steg sen var vi vid hotellet . Nu har väl vännerna kommit hem o sover gott i sina egna sängar. Hoppas vi träffar dom snart igen, har haft väldigt kul/trevligt ihop.
Opps.. helt plötsligt så är vi redan framme på Onsdag nu rusar det på ordentligt. Ja just det ja, det blev nr 5 igår o det blir nr 5 idag med faktiskt . Solade o badade fram till ca 14.00 då det kom en rejäl störtskur från absolut ingenstans ja givetvis uppifrån men det kom så fort så man han knappt reagera, Bara att rafsa ihop sina grejor o springa in hos Montip i deras massagehydda , där satt vi ett gäng blöta trurister o väntade på uppehåll, tog inte lång stund innan det slutade. Tillbaks igen o breda ut sina pinaler, men jag kollade upp på himlen snett bakom oss och såg att det var nog snart dax igen så vi knallade hemåt hann inte låmgt innan nästa skur kom så vi fick dyka in under ett tak o vänta väl 15 minuter innnan vi kunde plaska hemåt . Förstår om det varit översvämmningar i norra Thailand när det låg kvar så mkt vatten här på gatorna efter två skurar.
Väl hemma igen på vårt hotell så kom solen fram och jag gick till poolen m Kjell tog en powernap på rummet. Kvällen blev kort ute en prommis o sen lite käk (hos Elefantmannen Helenas namn) innnan vi gick hem o sov gott .
Nu har jag tagit min vanliga morgonsimning vi har käkat frukost o ska dra oss mot nr 5 igen . Ska bara lämna in lite tvätt så man slipper starta tvättmaskinen det första på söndag....
Bertil o Helena  Kjell jag o Bertil på Mr Coocks streetbar          Mr Coock himself

Kommentarer
Postat av: Helena Samuelsson

Ja, det var verkligen en trevlig sista kväll och fina bilder du tog:) Nu är vi lyckligen hemkomna till den kalla nordanvinden. Planet från Krabi var 2 timmar försenat och vi hade en halvtimme att springa!!! till inrikeshallen för att slippa bli strandsatta på Arlanda. Väskorna lämnade vi åt sitt öde, så de får vi nog hämta idag.

2011-11-30 @ 08:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0