Onsdag 9 januari 2013

Tänk att det kan vara så gott att leva.
Startade dagen med lite morgonsimning kändes bra för den gamle kroppen. Efter frukost gick vi den vanliga gatan utefter havet mot massage nr 5 För ovanlighetens skull så har vi solat o badat  idag hihi.jag har fått pedikyr idag med mina röda tåssingar . Snöggt så att....Tog en liten prommis vid lunch o besökte apkollonien på stranden, både fascinerande o lite läskigt, jag är livrädd för apskallarna . helt opålitliga, minsta mna har i handen så kastar dom sig på o tror att det är käk. Vi såg en tjej som låg o solade o helt ovetandes med en apa som satt o rotade i hennes väska , en kille sa till henne o hon for  upp o vart livrädd. Visst är dom skojuga men gärna på avstånd ska ta med o filma dom i veckan.
Nu är vi redo för en kväll ute ,o lite mat . Vi tänkte gå till BBQ på Fishermans LasT Bar. Återkommer .....
 
Nu några timmar senare , Ja där hamnade vi.
Jättegod mat men alldeles för mkt, kolgrillad fisk bläckfisk räkor majs kyckling bakad potatis o en massa salladsrätter öl kaffe o efterrätt. Ujuj magen fick mer än vad den tål, det är bättre att hålla sig till vanliga Thairätter inte så mäktigt , men nu har vi provat på detta o återgår till det normala igen imorrn.
Det blir inga sena kvällar här man är rätt trött utav att göra ingenting mer än att bara vara o njuta av livet, o det gör vi.
Planera att far till Phi-Phi islands ngn av dagarna ska kolla bokningar imorrn, blir väl med speedboat o kanske en övernattning vem vet ..
 

Kommentarer
Postat av: helena samuelsson

Passa er för aporna, en av mina vänners bror blev biten och fick rabies förra veckan. I indien visserligen, men man vet ju aldrig..så gå inte för nära:-)



2013-01-09 @ 17:34:48
Postat av: Anonym

Hej,
Vad mysigt det låter, njut ni bara och hälsa far min kram Anna-Karin

2013-01-09 @ 21:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0