Allt o inget

I söndagskväll tog vi lokalbussen till Krabi för att gå på nattmarknaden. Ja buss o buss, det är en "pickup"  där man sitter på flaket på soffor/bänkar med plats för ca 8-10 personer men med lite god vilja går det att pressa in några fler o helst ska några stå på steget upp och hänga sig fast med krokig arm. Det tar en stund att komma ur byn, för det ska stannas länge på många ställen o tutas o tutas ifall ngn missar att bussen är här. Iväg i full karriär mot stan.
Vi gick runt på marknaden och inhandlade lite till småbarn o småhundar där hemma. Det finns även mycket att äta,  småspett/grillat med lite av varje ,som vi provade på. Ingen aning vad vi åt men gott var det . Ungefär som på "mopperestaurangerna" här i Aonang. Satt en stund o läskade oss med en Chang o kollade in allt folket som gick runt där.
Hemma i Aonang igen gick vi en sväng in på "fina gatan" som vi missat under alla år här, men vi inser att det är väl kanske inget för oss, mycket folk hög musik, diskodunk . Passar kanske mer ungdomarna o ensamma herrar som söker damsällskap. Givetvis var alla trevliga o ville att vi skulle komma in på deras bar, men vi tackade o gick hem till vår lilla balkong igen.
 
Måndag återigen en helt vanlig dag hemma på Massage nr5-6. Bad o sol går inte att få för mycket av, konstigt om man inte får fenor snart. På Femman ser man mycket folk av alla slag, de flesta är helt ok vanliga turister. Men det finns några "very speciell" bla några snåla Norrmän som bara helst vill sitta av dagen o inte ta massage eller ngt att dricka. Bara utnyttja situationen, men Monthip förklarade hur läget var, att man sitter där o tar massage, annars betalar man ca 100 Bath. Av någon anledning hade dom flyttat sig till Sjuan. Hihi. En rysk "babusjka" var också där o skulle ta massage, men kunde inte som alla andra ligga på en madrass utan som prinsessan på ärten en hel hög upp. Ojade o ajade sig , så allihop skrattade lite i smyg. Hon kunde inte ett ord på engelska utan bara babblade på med sin ryska. Fick sin massage till slut i alla fall o förhoppningsvis nöjd.
 
Tisdag o dagarna går fort nu, vi startar alltid med morronprommis innan frukost riktigt gött o innan det blivit för varmt. Återigen till Femman , där Lasse nu kommit tillbaka från sitt bröllop utanför Bangkok. Han bor här och i Stockholm en trevlig kille. Kommer bild senare från bröllopet. Dom hade visst bara 500 gäster!!
Idag blev det ingen massage för mig utan jag fixade naglarna istället, jag blev nöjd men inte tjejen som gjorde det, så hon vill göra om det imorgon. Tjaa det får hon väl då. (Det är Monthips sons flickvän).
Nu är det snart dags att ta sig ut för en kvällpromenad o lite mat igen.
Imorgon får vi utnyttja hela dagen ordentligt för på torsdag åker vi iväg till flygplatsen i Krabi för vår resa hem till kalla
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0