Bröllopsdag och Öfärd

Söndag 5 Januari Trettondagsafton o vår 7-åriga bröllopsdag. Kan det firas bättre än att åka ut med Longtailbåt.
Vi hyrde en egen båt ihop med Hasse o Inga-Lill för en heldag . Träffade Tommy vid båttrappan , där han hade med sig en isfylld kyltunna full med öl för dagens färd och en påse bananer o ananas, vi skulle nog klara oss ett tag. Vi hoppade på båten alla fyra , jaja hoppa är väl synd att säga , för en baktung fru Karlstedt fick sega sig upp o över relingen men det gick till slut med lite god hjälp. 
Vår "förare" hade med sig en tonårsson , och hans ngt mindre son skrek o vrålade o ville också hänga på , men med en mamma som försökte hålla honom kvar . Pojken vann kampen till slut och fick också hoppa i båten. Glad o nöjd var han.
Vi for ut mot Chicken Island där vi gick iland o badade en bra stund, ljuvligt turkost vatten , man kan inte tro att det kan vara så vackert. Fortsatte sedan runt ön , där man kan se ett berg som ser ut som ett kycklinghuvud, därav namnet. Vi stannade till och fick se fantastiskt vackra fiskar i alla dess färger o enorma mängder. Föraren matade fiskarna med bröd o det bara vällde fram firrar. Han fiskade upp ett stort gäng med bara händerna, skulle nog ha till middagen när han kom hem. Vi blev kvar där rätt länge o bara njöt . Skulle stannat vid Poda Island men for vidare till Prah Nang direkt, ännu en vacker ö. Tyvärr så var det så himla mycket folk, vi har varit där förut men inte var det så fullt av folk, lite av tjusningen försvann. Vi badade och käkade lunch drack upp sista ölen och bara njöt i fulla drag . Gick till grottan , där det finns en massa fallossymboler som fiskare lagt dit för att få lycka o välgång. )bilder kommer senare) Dags för återfärd , lite lagom trötta efter  dagens båtfärd tackar vi vår båtvän betalar och lufsar iväg till  Massage nr5-6 för lite kaffe , nähäpp icke, kaffevattnet slut så det fick bli balkonghäng vid hotellet istället.
Kvällsträff med Hasse o Inga-Lill . Vi går till restaurang röda dukarna o käkar. Jag får äntligen min fyllda ananas med "seafood" mmm smaskens. Kvällen avslutas som vanligt vid vårt vanliga barhörn, innan det är dags att säga god natt o hejdå på ett tag till Stenströms . Dom är just nu på Koh Lanta i några dagar.
 
Lite xtra kuriosa. Häromkvällen såg vi faktiskt Anders Bagge med en ljus donna, spanat igen men inte sett dom mer.
Förresten så har Hasse o Kjell fått nya namn Humle o Dumle haha.
Sammanfattat så var bröllopsdagen alldeles perfekt. Puss o Hej!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0