Lite ditan o dattan

Det blir visst som vanligt när jag skriver i resebloggen , hoppar lite fram o tillbaka men det får ni ha överseende med.
Backar tillbaka till fredag kvällen då vi gick tlll det sk hålet i väggen, en Restaurang med bara fyra bord, men med mat som på fyrstjärnig topp Place.. Man får ju inte vara rädd att prova på lite av varje, o det är hittills där den absolut bästa o vällagade maten finns. Ett par som äger stället o vill allt det bästa för gästen. Mycket nice.
Efteråt så gick vill till Family 50för att invänta Henry , Ing- Marie o Viktor. Dom hade gjort en lite nätt resa på 31 timmar från deras hemort Lit . Ing-Marie o hennes väninna Kristina har vi träffat förut härnere men inte prata så mkt med då, dom här som de flesta här återvänt o återvänt. Kan sägas att dom är väldigt beresta o har väldans mycket att berätta.
Blev lite vin o trevligt tjöt innan vi larva hemåt...
 
Lördag återigen mot beachen o Massage nr 5 där hela lilla gänget samlades o fortsatte m härligt tjöt. Mkt varmare nu o kvav luft som visade sig senare på em/kväll bli åska
Helt otroligt att man får ha det så här bra, bada , sola , läsa , tjöta m folk o bara vara allmänt slö o njutfull..Finns nog ett bra ord för detta LIVSNJUTARE. Tror att det yrket passar fru Karlstedt som handen i handsken, kommer nog fortsätta det hemma i Sverige också .
Paret Jonsson har med sitt barnbarn Viktor som ska gå i Svenskskolan på Koh Lanta i två månader, vilken härlig utmaning för en 12-åring, syrran hans gjorde samma för ngt år sedan då också med mormor o morfar. Funderar på om det vore ngt för oss o våra barnbarn?
Blev mycket bad , även för Hasse ( som faktiskt badade mer än en gång) då Viktor körde utmaning med gubbarna o springtävlan ner till vattnet . Tror att Viktor vann varje gång. Vi tog en liten prommis bort till apberget, för att fotografera o filma lite. Tycker egentligen inte om att vara så nära dessa lopp o lusdjur, känns lite opålitliga. Vet att folk blivit bitna o fått uppsöka hospitalet. Men det är rätt kul ändå på lagom avstånd
Efter beachen så lyckades vi faktiskt komma fram o kunna skypa med Floryds, härligt att se småskruttarna, man jag får sån längtan hem då , men nu har redan en vecka gått o bara två kvar så snart är vi hemma igen..
.
Tja varför ändra på ett vinnande koncept, hamnade återigen på Family 50 Bath där vi tog in tror 10-12 rätter som vi provsmakade plus vin/öl/vatten/cola o delade på 7 personer. När notan kom så betalade vi 100:-/ par så otroligt billigt. O givetvis fantastiskt gott.
Flanerade runt lite efteråt i hyfsat samlad tropp , en kaffe på ett ställe i Gallerian, bra musik men högt ljud så det var svårt att prata... Alla lite halvslöa o trötta så vi tog oss till respektive hotell för lite vila . Söndagen kommer vi tillbringa på en longtailbåt med många badstopp på fina stränder o vackra öar.
Måste bara säga att det var så himla kul att få lära känna Henry, Ing-Marie o Viktor , hoppas verkligen vi får träffas igen. Som Viktor sa till Kjell vi har bara träffats i två dagar men det känns som vi alltid känt varann , o det kan jag hålla med om
Tack för mig HEJ!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0