Nu är vi hemma igen!!

Ja hemma i vårt älskade Aonang alltså.
Startade dagen ovanligt tidigt, då det var dags för hemresa till Thailand igen. Det var ganska lugnt vid frukosten.
Vi kände att vi inte ville chansa o ha små marginaler då vad som helst kan hända även i Malaysia. Nu har vi ju lärt oss hur man ska ta sig fram på bästa sätt . Som jag skrivit tidigare har vi ju åkt både Monorail o RLT som är tunnelbanan . Men idag blev det RLT och KLIA express o shufflebus. Taxi är billigt men kan ta hur lång tid som helst då det är massor med bilar/bussar/mopeder o trafikstockningar och alla tutar som galna vid minsta stopp
Vi insåg även att det gick snabbare att ta sig fram till fots på vissa sträckor. Vår biljett till flygplatsen kostade alltsomallt  ca 35:- per person o då är det ungefär 7 mil dit med tre olika färdmedel. På flygplatsen var det rena snurren folk överallt, checkar in o inväntar planet, flyger med Air Asia snabbt enkelt o billigt. På Krabi flygplats var det lugnt i alla fall, o vi köpte en biljett till bussen som tog oss hem igen...
Snabbt upp på hotellet in med "ryggorna" o på med badkläder o ner till Massage nr5/6 för att få ett bad. Där står vår vän Monthip o tar emot med öppna armar, denna fina kvinna. Pratar lite med Thommy också och sen ner i havet, såå skönt. Nej förresten där blev det lite ljug, Kjell tog en öl först som smakade göttigt.
 
Nu sitter vi här igen på balkongen o har fredagsmys o tänker lite men bara lite på er hemma i kalla Sverige, där visst snön kommit till Falköping.
Strax blir det en prommis ut på byn för nu ska det shoppas , eftersom det inte blev så mycket i KL. Givetvis ska vi ju äta också, men vart vet vi inte än. Kanske Family 50 Bath mmm så kan det nog bli eller ngn mopperestaurang.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0