Nyårsdagen 2014

 
 
Vi har redan kommit in i semesterlunken här, fast dagarna försvinner ju fort. Måndagen blev en heldag på stranden hos massage nr 5 o 6 hos Monthip o Tommy. Sol o bad kan vi inte få för mkt av just nu i alla fall.
Blev givetvis massage , jag tog en helkropps o Kjell rygg. Priset hade gått upp lite hmm , nu till det hemska priset av nästan  60:- för en timmas behandling. Helt otroligt duktiga massörer gör ont/gött i alla små muskler på kroppen.
Jag har med en termometer o kollar temp i vattnet (pansjovarning säger Kjell haha) o det har varit 28+ helt ok för mig o 30 i luften.
På kvällen tog vi oss en  långprommis på ca 1 timma gjorde gott. Efter det var vi rätt sugna på lite käk , så det fick bli ett sk hål i väggen en restaurang med två bord o 7 rätter att välja på , två mat o två öl 45:- o det var jättegott ..Sugna på en öl till så gick vi till en bar , där tyvärr en öl försvann ut i backen , flaskan fastna i kamerasnöret, bestämmde oss för att ta en liten barrunda till. Gick en sväng o där på ett ställe var det köp en o få en gratis , yesss det var ju perfekt, men jag ville ha kaffe så Kjell tog en rom/cola hyfsat god o tar in nästa mm gick väl ner den också  , snart dags för notan, då var det inte lika kul. Det  vill ju till att man är läskunnig o klar i knoppen , för det stod  tydligt att det bara gällde vin, men så är det när snålheten bedrar visheten, iochförsig så är vi ju i Thailand o det gick väl till 90 :- Jaja.....
Nyårsafton startade med en morronprommis mot Nopharathara beach, sen hem o käka frulle o återigen beachen.
Ligger där o solar o läser bok då kommer våra goda härliga vänner från Eskilstuna, jättekul att träffa dom igen, alltid glada o pigga , men just idag efter lång resa hit liite trötta.
Uppdaterar varandra vad som hänt sen sist. Ska bli mkt trevligt att umgås under någr veckor nu.
På Nyårsaftonskväll blir vi bjudna till Massage nr 5 o 6 på fest vid beachen, där finns massor med mat som Monthip lagat jättegott. Är väl ett gäng på ca 15 pers plus alla personal som verkligen är på partyhumör, Tommy säger att dom inte är så vana att dricka så en halv öl gör att tjejerna blir i gasen o dansar o tjoar. Helt galet.
 
Mätta o nöjda sätter vi oss intill stranden o ser alla fyrverkerier som bara fullkomligt exploderar på himlen, o hundratals Thailyktor svävar upp mot himlen.. Helt enormt. Hemma igen somnar vi nöjda o ser fram emot ett Gott Nytt 2014 .
Sovit ut idag och tillbringat hela dagen på stranden, kan det bli så mkt bättre??
Sitter nu här på balkongen o lyssnar på musik från grannbaren, o ölen är ju lika kall idag . Nu ska vi strax träffa Inga-Lill o Hasse för att käka på Family 50 Bath o göra en liten sväng på stan.
God Fortsättning på det nya året till alla
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0