Torsdag 2 Januari

Ja, vi var alltså igår på Family 50 Bath o käkade en massa god mat. Allt från morning glory till kyckling i oystersås. På fyra personer smaskade vi i oss 8 stycken jättegoda rätter så himmelskt gott + Två stora öl ett antal flaskor vatten till den fantastiska kostnaden av 200:- för oss allihop, kan inte bli billigare......
En av oss, nämner inga namn tycker xtra mycket om STARK mat , och kryddar gärna på lite mer alltid o på allt, så ngn beställde in lite stark krydda o öste på. Hmmm där gick till och med han bet svetten rann o brände rätt bra på läpparna. Äntligen fick jag ett erkännande att det var nog lite välan starkt . Hihi!!
Avslutade kvällen med en godrink på hörnbaren, ett bra ställe att sitta på o kolla in "fölket" på byn. Fast drinken var inte så god som den såg ut , drick inte Honolulu säger jag bara.
Idag har det om möjligt varit ännu varmare, så njutbart ,30+ i vattnet o 32+ i skuggan antar att ingen där hemma är avundsjuka??
Kjell tog sig en ryggmassage och för att vara lite flärdfull o göra sig vacker för sin fru blev det en ansikstsmassage också. Hela fejjan inlagd med gurka och antirynkkrämer......han blev som en ung gosse igen.
Ikväll ska vi träffa Inga-Lill o Hasse för åka ut med TukTuk till färjeläget i Nopharathara för att gå på en fiskerestaurang . Mycket trevligt ställe dit den Thailändska befolkningen åker för att äta.
 
Nu har vi också bestämt oss för att åka över till Kuala Lumpur , vi tar nattbussen på måndag natt om det går som vi planerat, men vi kan ju ändra oss och det kan bli andra planer också. Här är inget riktigt säkert.....
 
Har inte fixat in några bilder än , men det kommer snart , är ju inte så haj på detta m datorer, fråga min måg Jakob han vet Haha
 
Nu sitter vi i alla fall på vår balkong o njuter av livet , det enda som stör är en fläkt till grannhuset som gnisslar o gör trögt, får väl köpa lite olja o slänga dit....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Melker och Maria

Melker tyckte att det var väldigt konstigt att ni skulle köpa olja. Vi är väldigt avundsjuka såklart :) Njut och ha det gott!

2014-01-02 @ 12:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0